8e en 10e plaats voor Oosterloo en Gruppen in Appeldoorn.

Jessica Oosterloo ervaarde deze loop in Appeldoorn als sfeervol en goed georganiseerd, miste de aansluiting in het begin met het eerste groepje dames maar liep met een aantal dames in het achtervolgende groepje. Het klimmen ging nog een beetje moeizaam, maar in de afdaling wist ze toch weer de aansluiting te vinden alleen de laatste km moest ze een beetje tijd toegeven ten aanzien van de anderen.
Jacelyn Gruppen gaf op haar facebook pagina aan: Goed gelopen tijdens de 8 van Apeldoorn. M’n pr met ruim een halve minuut kunnen verbeteren naar 28.12 min. Tot aan 4,5 km boven aan de klim mee kunnen lopen in een groepje dames, maar in de afdaling moest ik ze laten gaan. De laatste kilometers kwam ik weer dichterbij, maar het gat was geslagen. Toch maar eens beter trainen op dat afdalen.
Jacelyn en Jessica lopen aanstaande zondag het NK 10 km in Schoorl.
foto: http://www.woaproduktie.nl/#!home

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>