3e en 4e plaats voor Jessica Oosterloo en Jacelyn Gruppen bij de klap tot klap in Stadskanaal.

3e en 4e plaats voor Jessica Oosterloo en Jacelyn Gruppen bij de klap tot klap in Stadskanaal.
Een wedstrijd met snelle tijden door een stevige rugwind leek het vooraf te gaan worden. Maar door het nablussen van een brand aan de doorgaande route van het parcours was een omleiding van 400 meter noodzakelijk, helaas was de organisatie niet bij machte om dit nog te corrigeren. Jessica Oosterloo liep in deze wedstrijd naar een 3e plaats, gevolgd door Jacelyn Gruppen op plaats 4. Een 1e plaats was er voor Diana Chematai uit Kenia en op plaats 2 Marcella Herzog uit Groningen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>