Sterk optreden Van Jessica Oosterloo en Wouter Ploeger op Texel.

texel-1 texel11 texel14 texel12 texel21 texel23

Vooraf had ze het niet verwacht, maar Oosterloo kwam, zag en overwon tijdens de 10 km op Texel. Jessica bouwde haar race mooi op en wist zonder te verslappen haar vorig jaar afgenomen parcoursrecord terug te pakken. Tevens leverde dit sterke optreden haar een nieuw persoonlijk record op. Jacelyn Gruppen vorig jaar nog winnares op de halve werd knap 2e achter Oosterloo. Ook Wouter Ploeger wist op Texel zijn favorietenrol waar te maken en soleerde vanaf het begin tot eind naar de winst, hij bouwde een voorsprong op van maar liefst vier minuten op de nummer twee. Jan Venhuizen werd 4e bij de heren overall en eerste bij de mannen 45+ op de 10 km. Schitterende weersomstandigheden en een goede sfeer tijdens deze loop maakten het ook dit jaar weer tot een geweldig mooi evenement. Organisatoren en vrijwilligers ontzettend bedankt voor het mogelijk maken van dit evenement! foto’s: www.woaproduktie.nl