Persoonlijke records voor Jessica Oosterloo en Arjen Driesen Bij Montferlandrun s’Heerensberg.

Zondag 4 december werd in s’Heerensberg de Montferlandrun georganiseerd. Een sfeervolle loop met een pittig parcours gehouden onder prima weersomstandigheden. Jessica Oosterloo liep op deze 15 km lange parcours een nieuw persoonlijk record, zij werd met een tijd van 53.38 min. 8e overall en 2e Nederlandse.
Ook voor Arjen Driesen een nieuw persoonlijk record op deze 15 km, hij finishte bij de mannen 45 als 5e met een tijd van 54.47 min. Jan Venhuizen legde in deze categorie beslag op de 4e plaats met een tijd van 54.34 min.
Erik Driesen liep op dit pittig parcours ook een sterke wedstrijd en haalde met zijn tijd van 50.10 min de 3e plaats bij de mannen 35.
(foto’s Wim Oosterloo www.woaproduktie.nl )

jessica-montferlandarjen-en-jan-montfherland

montferlandrunerik-montferland

jessica-montferlandrunarjen-montferlandrun