Prima resultaten tijdens diverse cross(weg)wedstrijden.

Terug van weggeweest liet Henk Bakker zaterdag op Ameland zien dat hij het nog steeds kon. Henk snelde op het zware parcours van de 10 km naar de 3e plaats.
Jacelyn Gruppen verstevigde zondag haar positie in het algemeen klassement door net als vorige week de 2e nu ook de 3e Cross League Oost wedstrijd in Luttenberg te winnen. Niet alleen bleef ze alle dames voor, maar ook vele heren gaf ze het nakijken.
Geart Jorritsma stond zondag aan de start bij de cross cup in Brussel en liep evenals enkele weken terug bij de Warandeloop ook hier weer een sterke wedstrijd. Geart werd in het sterke veld 31e en 2e Nederlander.
Jessica Oosterloo stelde als favoriet tijdens haar thuiswedstrijd zondag bij de open Fries crosskampioenschappen niet teleur. Deze wedstrijd over 6 km die tevens ook de naam heeft van haar sponsor Verhoeve Groen Cross wist zij dan ook te winnen met een mooie voorsprong.
Jan Venhuizen legde in deze wedstrijd beslag op de Friese crosstitel bij de masters.

henk-amelandjacelyn-18-12-16cross-jacelyngeart-brusselgeart-brussel-2017verhoeve-groenverhoeve-groen-2verhoeve-groen3verhoeve-groen4