Jacelyn Gruppen loopt nieuw persoonlijk record in Egmond halve marathon.


Een sterk begin van 2017 voor Jacelyn in Egmond! Als je op het zware parcours van Egmond in staat bent je persoonlijk record aan te scherpen is dat grote klasse! Jacelyn finishte in 77.28 min een verbetering van haar p.r. met maar liefst 48 sec. Met deze tijd finishte ze als 11e overall en 5e Nederlandse, gefeliciteerd Jacelyn met deze mooie prestatie!
Helaas moest Jessica Jessica Oosterloo even na halverwege noodgedwongen de wedstrijd verlaten vanwege een blessure, nog nooit eerder was Jessica uitgestapt in een wedstrijd. Hopen dat de blessure meevalt en een spoedig herstel gewenst!
Jan Venhuizen zat in Egmond ook niet lekker in de wedstrijd, Venhuizen wist net binnen de 1 uur 20 te finishen, dit leverde hem een 9e plaats op bij de heren 45+.