Jacelyn Gruppen toont vormbehoud en loop sterk persoonlijk record bij NK 10 km in Schoorl.


Sneeuwbuien hadden de dag en nacht voor de wedstrijd de omgeving van Schoorl een sfeervol aanblik gegeven. Maar op een glad parcours zouden weinig tot geen snelle tijden gelopen kunnen worden, maar alle medewerkers van de organisatie hadden hard gewerkt voor een mooi sneeuwvrij parcours, goed geregeld!
Op haar eigen Facebook pagina schrijft Jacelyn: Na de goede 8 km van vorige week wist ik dat een pr vandaag mogelijk zou moeten zijn bij het NK 10 km (Groet uit Schoorl Run). Het liep allemaal net wat minder makkelijk en na 4 km moest ik lossen en m’n race alleen vervolgen. Desondanks heel erg blij met m’n tijd 34.37 en een 7e plek bij de dames senioren op het NK.
Gefeliciteerd Jacelyn met dit prachtig resultaat!