Erik Driesen voor 3e maal Nederlands Kampioen masters NK Cross.

Erik Driesen is afgelopen zaterdag Nederlands kampioen cross geworden bij de masters in Amsterdam. Een grandioze mooie prestatie voor Erik die ruim een week eerder nog met enige griepperikelen rondliep en hierdoor twijfels had over zijn fitheid. Arjen Driesen eindigde bij de heren 45 op een 10e plaats en pakte samen met o.a. broer Erik het brons bij het team van AV NOP, HAC63 uit Hoogeveen pakte bij de teams de 1e plaats bij de masters.
Zaterdagavond vond in Groningen het loopevenement de Nacht van Groningen plaats. Jacelyn Gruppen zette hier een prima prestatie neer door slechts achter 2 heren als 1e dame te finishen in een tijd van 34.43 min.
Zondag werd in Amsterdam gestreden om de NK titels cross bij de senioren. Geart Jorritsma legde hier beslag op de 4e plaats bij de senioren op de lange afstand. Een fantastische prestatie voor Geart waar hij zelf erg blij mee is.
Jan Venhuizen liep zondag de 30 km Leeuwarden-Goutum-Leeuwarden en liep hier naar de 2e tijd in 1.54.25