Persoonlijke record voor Susan van Weperen en sterk optreden van Geart Jorritsma in Nijmegen.

Susan van Weperen had sinds juli vorig jaar geen wedstrijd meer kunnen lopen door een hardnekkige blessure. Afgelopen zaterdag kwam zij voor het eerst weer in actie, nu uitkomend voor haar Universiteit in Amerika waar zij studie en sport combineert. Zij liep de 800 meter in 2.15.80 wat voor haar een nieuw persoonlijk record betekende, een mooie come back voor Susan.
Geart Jorritsma nam gisteren deel aan de Stevensloop halve marathon in Nijmegen waar tevens de Nederlandse titels werden verdeeld. De omstandigheden waren zwaar door de harde wind, maar Geart zette een mooie tijd neer van 69.37 min wat hem een 10 plaats overall opleverde.
Jan Venhuizen liep afgelopen zaterdag in de Lenteloop in Emmen naar de 2 plaats in 34.50 min.