Eline Glas en Alwin Heijting winnen Viaductenloop Zuidwolde, Jacelyn Gruppen loop PR in Venlo.

Afgelopen zaterdag waren Eline Glas en Alwin Heijting de snelste dame en heer bij de Viaductenloop in Zuidwolde. Eline legde de 5 mijl af in een tijd van 30.59 min en had daarmee anderhalve minuut voorsprong op de nummer 2 Marije Hulzebos. Alwin noteerde een tijd van 26.14 min en bleef daarmee Harm-Jan Martens ruim voor.
Jacelyn Gruppen liep zondag in Venlo een zeer sterke wedstrijd. Jacelyn liep haar 3e persoonlijk record van dit jaar en finishte in deze halve marathon in een tijd van 76.24 min als 3e Nederlandse dame. Erik Driesen werd in Venlo met een tijd van 70.39 min 3e bij de mannen 35+. Jan Venhuizen legde met een tijd van 74.33 min beslag op de 1e plaats bij de mannen 45+, Arjen Driesen eindigde in deze categorie met een tijd van 78.30 min als 5e. Veel sfeer kenmerkten ook dit jaar weer de Venloop, in 1 woord SHITTEREND en goed georganiseerd, Organisatie bedankt! Komende 2 jaar zal de Venloop het strijdtoneel zijn van het NK halve marathon, dat belooft een waar spektakel te worden! Voor sfeerimpressie zie wedstrijdverslag: http://www.hardloopnieuws.nl/…/videosamenvatting-venloop.ht…