Eline Glas wint binnen een week twee keer 4 mijl wedstrijd.

Eline Glas wist gisteren in Emmen de 4 mijl te winnen in een mooie tijd van 23.46 min. Met winst onlangs bij de Viaductenloop In Zuidwolde en afgelopen dinsdag de Primera de Haan 4 mijl Hoogeveen was dit voor haar de 3e keer op rij om plaats te nemen op de hoogste tree van het podium. Alwin Heijting wist in Emmen bij de 4 mijl tot bijna het eind mee te gaan met de kopgroep van 3 man, in de laatste kilometer moest hij in Wilfred van Holst en Olfert Molenhuis toch zijn meerdere erkennen en finishte als 3e in een tijd van 20.21 min. Jan Venhuizen eindigde in deze wedstrijd als 10e overall in een tijd van 21.58 min.
Erik en Arjen Driesen liepen in Brunssum de Parelloop over een afstand van 10 km. Erik Driesen noteerde een tijd van 32.08 min en wist hiermee de 3e plaats bij de mannen 35 te halen. Arjen Driesen liep ook naar een mooie 3e podiumplaats bij de mannen 45 in een tijd van 35.55 min. Geart Jorritsma liep in Korschenbroich (Duitsland) in de hoop om de tien kilometer onder de 30 minuten te lopen. Achteraf was dat vanwege het pittige klinker parcours sowieso lastig geworden. Geart had zijn dag niet en kwam na vier kilometer al kapot te zitten. Finishte uiteindelijk in 32:02 als tweede Nederlander.