Jacelyn Gruppen dolblij met haar overwinning op de 10 mijl van de Cascaderun.

Jacelyn Gruppen wist de Cascaderun 10 mijl 2017 overtuigend te winnen, op haar Facebook pagina schrijft ze: “Ik wilde heel graag een keer de Cascaderun winnen en na vele tweede plaatsen is het eindelijk gelukt. Van start tot finish lekker gelopen en onverwachts een flink nieuw persoonlijk record op de 10 mijl” Een prachtige snelle tijd waarmee ze niet alleen de snelste dame was, maar ook vele mannen achter zich liet. Alwin Heijting liet op de 10 mijl ook zien in vorm te zijn en finishte als 1e Nederlander op de 4e plaats in een tijd van 53.42 min. Ook voor hem een nieuw persoonlijk record.
Erik Driesen liet op de 5 mijl ook weer van zich spreken en pakte met ruime voorsprong de overwinning bij de mannen 35+ met een sterke tijd van 25.15 min. Maarten Hindriks kwam ook op de 5 mijl in actie voor het team van Bork sloopwerken. Voor hem zelf voelde het niet gemakkelijk aan en was hij zelf niet helemaal tevreden over zijn optreden met een tijd van 27.05 min. Maarten eindigde met zijn team op de 1e plaats. Voor Eline Glas voelde deze wedstrijd ook als moeizaam, kwam vanaf het begin niet in haar ritme, maar liep toch in een nieuw persoonlijk record naar een keurige 3e plaats bij de dames senioren in een tijd van 30.13 min. Jan Venhuizen kwam ook op de 5 mijl in actie, een dag eerder was hij de snelste man 40+ tijdens de 10 km Legiorun in een tijd van 33.50 min. Jan liep tijdens de Cascaderun naar de 1e plaats bij de mannen 45 in een tijd van 27.27 min en met het team van Run2Day Nederland eindigde hij op de 2e plaats. Arjen Driesen legde met een tijd van 28.04 min beslag op de 2e plaats bij de mannen 45.