Cityrun Hardenberg met veel podiumplaatsen.

Het leek voor de atleten van Janve Running Way Sportmanagement patent te hebben op positie twee op het ereschavot afgelopen vrijdag tijdens de City-Run Hardenberg. Nick Marsman 2e op de vijf kilometer, Eline Glas 2e op de vijf kilometer, Jan Venhuizen 2e op de vijf bij de mannen 40. Voor Nick was het de 2e wedstrijd binnen 3 dagen, de woensdag ervoor liep hij al een 1000 meter op de baan in Zwolle, niet onverdienstelijk hij scherpte met een 1e plaats in 2:32.92 ook nog eens zijn persoonlijk record aan.
Op de 10 kilometer werden de 2e plaatsen voortgezet. Erik Driesen pakte achter de sterk lopende Danny Koppelman de 2e positie en broer Arjen Driesen liep bij de mannen 40 naar de 2e positie. Jan Venhuizen vond het nodig om af te wijken van de 2e plaatsen door bij de mannen 40 als eerste te eindigen. Voor jan was dit de 2e afstand deze avond.