Over ons

Over ons

Wat kunnen wij voor uw hardlooporganisatie betekenen?

Startende organisaties kunnen wij op weg helpen door het houden van een korte presentatie. In deze presentatie belichten wij belangrijke punten die voor een organisatie van belang zijn om goed uit de startblokken te verschijnen. Ook kunnen wij hen verder helpen bij het opbouwen van hun organisatie en ondersteunen om hun doelstellingen te bereiken.

Bestaande (hardloop)organisaties kunnen wij voorzien van concreet advies op maat om hun evenement naar een hoger niveau te brengen, waarbij het door hen gewenste eindresultaat centraal staat. In een persoonlijk gesprek kunnen we de organisatie doornemen, waarbij kan worden aangeven in welk onderdeel ondersteuning gewenst wordt. Ook kunnen wij bemiddelen in speakers, atleten en persoonlijke trainers. Het adviseren over persberichten en optimaal gebruik maken van Social Media behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij vinden het belangrijk dat deelnemers uw (hardloop)evenement waarderen en het waard vinden om terug te komen. Wij leveren maatwerk, kwaliteit en werken vanuit deskundigheid.

 

Janve Running Way Sportmanagement behartigt de belangen van een aantal atleten.
Begeleiden (top)atleten (wedstrijden en faciliteiten).

Organisaties van evenementen kunnen bij Janve Running Way terecht voor:
Advies-Organisatie-Sportpromotie-Bemiddelingen.

Missie: Organisaties helpen en ondersteunen om hun doelstellingen te bereiken. Organiseren om zoveel mogelijk mensen op een gezonde manier in beweging te krijgen.

Visie: Startende (hardloop)organisaties op weg helpen door middel van deskundig advies, waardoor deze organisaties goed uit de startblokken komen. Bestaande (hardloop) organisaties ondersteunen om hun evenement naar een hoger niveau te brengen, waarbij het gewenste eindresultaat centraal staat. Concreet advies op maat.

Kernwaarden: Maatwerk-kwaliteit en deskundig advies.

Hardlopen op strand