Achtergrondinformatie

Even voorstellen:

Jan Venhuizen, eigenaar van Janve Running Way sportmanagement en handelsonderneming Venhuizen passion for move. Zelf als atleet nog actief, heeft een sportieve en energievolle benadering in alles wat er te ondernemen valt.

Twintig jaar werkzaam geweest bij aluminium Delfzijl en moest daar in 2010 tijdens een forse reorganisatie het veld ruimen. Na een aantal omzwervingen bij een paar productiebedrijven, besloot hij in 2012 te starten met een opleiding HBO-Sportmanagement, deze opleiding werd begin 2015 succesvol afgerond.

Jan heeft door de jaren heen al een mooie erelijst opgebouwd in de hardloopsport. Zijn eerste hele marathon won hij in 2006 met de Dwars door Drenthe marathon, daarna was hij in 2011 en 2012 de snelste tijdens de hele marathon op Terschelling en wist onlangs in 2015 de hele marathon van Sneek aan zijn erelijst toe te voegen. Drie maal wist hij het Noord Nederlands loopcircuit op zijn naam te schrijven, de afgelopen jaren veel overwinningen in Noordelijke en regionale wedstrijden en landelijke podium plaatsen.

Janve Running Way Sportmanagement:

Wij hebben ruimte om te groeien en willen vanuit Noord Nederland iets betekenen in met name de hardloopsport. Atleten die zich graag volledig willen richten op hun sport en niet al het regelwerk willen van aanmelden en regelen van faciliteiten voor de wedstrijden kunnen bij ons terecht. Wij hebben goede contacten met atleten coördinators / racedirectors van grote wedstrijden door heel Nederland (ook buitenland behoort tot de mogelijkheden) voor informatie neem gerust contact met ons op. Hardlooporganisaties die graag een aansprekend wedstrijdveld aan de start zien kunnen ons inschakelen voor bemiddeling, wij beschikken over een actueel bestand en breed netwerk van wedstrijdatleten.

Blader gerust eens door onze site om te zien waarmee we u verder van dienst kunnen zijn!

Werken met oog voor details, kwaliteit en commercieel inzicht. Goed in plannen, organiseren en adviesvaardig werken met een coachende leidersstijl.